Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας

Με ικανοποιητική προσέλευση μελών του και φίλων, που γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου ΗΝΙΟΧΟΣ στην Ομόνοια, έγινε η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου Καλλιακούδα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 31  Ιανουαρίου 2016 στις  12:30 το μεσημέρι. Την πίτα ευλόγησε ο Ευρυτάνας παπά Δημήτρης Σκόνδρας, εφημέριος στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Παγκρατίου. Μετά την κοπή της πίτας απονεμήθηκε  τιμητική πλακέτα στον Δημήτριο Νικολάου Πουρνάρα, τ. Πρόεδρο και ταμία του Συλλόγου για την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά του σ’ αυτόν. Ακολούθησε η επίδοση επαίνων στους πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές που  κατάγονται από τα χωριά μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ροσκάς κ. Λεωνίδας Μυζήθρας, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων κ. Φώτιος Κουλαρμάνης, η πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Ευρυτανίας κ. Ελένη Ζαγανιάρη, ο αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Μουσειακού Λαογραφικού Κέντρου Ευρυτανίας ο ΕΥΡΥΤΟΣ κ. Δημήτριος Φαλλής και Νικόλαος Καρλιάμπας αντίστοιχα και ο Γενικός Γραμματέας και π.πρόεδρος της Πανευρυτανικής κ. Κώστας Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: