Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Για τα προβλήματα των χωριών μας

Ο Σύλλογός μας με την παρακάτω επιστολή στον Δήμαρχο Καρπενησίου που κοινοποιήθηκε και στους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Σταμάτη , π.Δήμαρχο Δ.Δομνίστας και Χ.Σκαρμούτσο, θέτει τα πρωταρχικά προβλήματα των χωριών μας και ζητά πληροφόρηση:

Κύριε Δήμαρχε,

Στα χωριά που εκπροσωπεί ο Σύλλογός μας – χωριά των Τοπικών Κοινοτήτων Ψιανών και Ρωσκάς- υπάρχουν τα παρακάτω έργα σε εκκρεμότητα, υψίστης σημασίας όχι μόνο για αυτά., αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.
1ον: Η έγκριση της μελέτης για την αξιοποίηση του Κρικελλοποτάμου και του φαραγγιού Πανταβρέχει. Το θέμα χρονίζει στο συρτάρι του εκάστοτε υπουργού Περιβάλλοντος και τελευταία πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει κάποια εξέλιξη και είναι αποκλειστικά στα χέρια του Δήμου να συμπληρωθεί η μελέτη σύμφωνα με το νέο Προεδρικό Διάταγμα.

2ον. Η συνέχιση της διάνοιξης του δρόμου Ψιανά – Καστανούλα. Το έργο έχει δημοπρατηθεί από τον προηγούμενο χρόνο αλλά, δυστυχώς, δεν έχει αρχίσει ακόμα.

3ον. Η σύνταξη του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (ΣΧΟΟΑΠ) για τα χωριά μας και ο αποχαρακτηρισμός από κατολισθήσιμων των οικισμών Παλαιοχώρι, Βύθισμα και Άγιος Χαράλαμπος της Τ.Κ. Ψιανών .

Θέλουμε να μας γνωρίσετε τις ενέργειες της δημοτικής αρχής για την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων.
Με Τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Γιαννακόπουλος Κώστας Πρασσάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: