Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Φωτογραφίες από κοπή πίτας





Οι φωτογραφίες είναι του Θύμιου Ηλία Κομματά

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο



Τα νεοεκλεγέντα  μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας που εξελέγησαν στις αρχαιρεσίες της 2ας Φεβρουαρίου 2014 συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Χρήστος Γιαννακόπουλος
Αντιπρόεδρος: Νίκος Μπούρας
Γραμματέας: Θανάσης Ράπτης
Ταμίας: Αλέκος Γιαννακόπουλος
Μέλη: Ερη Βράχα, Θύμιος Μπακατσιάς, Θόδωρος Αντωνόπουλος, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Σταύρος Κατής.

Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας



Με ικανοποιητική προσέλευση μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε την    Κυριακή 2  Φεβρουαρίου 2014 η καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου μας για το καλοσώρισμα της νέα χρονιάς.  Η αρχή έγινε με την ετήσια Γενική συνέλευση που άρχισε στις 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΗΝΙΟΧΟΣ», Βερανζέρου 26, στην Ομόνοια. Ο πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ κ.Χρήστος Γιαννακόπουλος παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες για την περασμένη χρονιά τόνισε την συμβουλή του συλλόγου στην καθιέρωση της γιορτής της Καλλιακούδας ως δημόσιας τοπικής γιορτής για τον δήμο μας και τις προσπάθειες που γίνονται να την αξιοποίηση του Πανταβρέχει, το δρόμο Ψιανά–Καστανούλα, την συνέχιση της έκδοσης του περιοδικού Χωριάτικοι Αντίλαλοι. Ακολούθησε αφιέρωμα στα 36 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού. Εκατόν σαράντα τρία (143) μέχρι τώρα τεύχη, 6770 οι σελίδες του! Μετά κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα και έγινε η επίδοση επαίνων στους πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές με καταγωγή από τα χωριά μας. Η εκδήλωσε τελείωσε με τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.
Στην εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο χωριανός μας υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αγ.Αναργύρων-Καματερού γιατρός κ.Γώργιος Κομματάς, ο Περιφερειαός Σύμβουλος κ.Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Σκαρμούτσος, ο Αντιπρόεδρος, ο Γραμματέας και ο Ταμίας του Ιστορικού Λαογραφικού Κέντρου Ευρυτανίας Ο ΕΥΡΥΤΟΣ κ.κ.Δημήτριος Φαλλής, Νίκος Καρλιάμπας και Παύλος Νταλλής αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων κ.Φώτης Κουλαρμάνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βράχας καθηγητής κ.Ηλίας Ντζιώρας, η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ευρυτανίας κ.Ελένη Ζαγανιάρη και τα εκλεκτά μέλη του συλλόγου μας κ. Λεωνίδας Μυζήθρας, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ρωσκάς και κ. Χρήστος Κρίκος, Πρόεδρος του συλλόγου Ρωσκιωτών Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Μήνυμα μας έστειλε ο δήμαρχος Δ.Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης.