Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ετοιμάζεται ο Οδηγός του Συλλόγου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να υλοποιήση την παλιότερη αποφασή του για επανέκδοση του Οδηγού του Συλλόγου μας. Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν τα στοιχεία τους και δεν το έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα, να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Χρήστο Γιαννακόπουλο (τηλ.2102758808 ή e-mail: xrgian@sch.gr) να το δηλώσουν.

Ακυρώθηκε η Εκδρομή στις 25/4/2010 στις Πλαταιές

Επειδή δεν υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 25/4/2010 εκδρομή του Συλλόγου μας στις Πλαταιές.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Χαιρετισμός του Βουλευτή κ.Ηλία Καρανίκα στη συνεστίαση μας

Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2010

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στη συνεστίαση του Συλλόγου.
Λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω σήμερα να είμαι κοντά σας.
Ωστόσο θέλω να σας μεταφέρω ολόψυχα τις καλύτερες ευχές μου για τη Νέα Χρονιά με Υγεία, Χαμόγελο, Δημιουργία.
Με την ευκαιρία θέλω να πω ότι σήμερα οι Σύλλογοι, οι άνθρωποί τους, η δραστηριότητά τους είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά σημαίνον στοιχείο για τη συνοχή του τόπου. Και εκείνοι που εδρεύουν έξω από τα όρια του τόπου μας. Από το μικρό στο μεγάλο, απ’ άκρη σ΄ άκρη του νομού μας αλλά και από όλα τα μέρη της χώρας μας, μπορεί ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί να δίνουμε πνοή δημιουργίας σε κάθε μας δραστηριότητα. Με έμπνευση τον τόπο. Και οι Σύλλογοι μπορούν να γίνονται εστίες τέτοιων ιδεών.
Σήμερα, ο δεσμός μας με τη ρίζα, τον τόπο, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμά μας είναι αναγκαίος για τη συλλογική μας μνήμη, τη ζεστασιά αλλά και την ίδια την πρόοδο του τόπου.
Εύχομαι Καλή Διασκέδαση απόψε

Με εκτίμηση
Ηλίας Καρανίκας